일반공지

[일반] Architecture and Urban Design Summer School 프로그램 안내

• 정은석
  • 2019-02-11

미술대학과 MOU맺은 독일 오펜바흐 예술대학교와 Frankfurt University of Applied Sciences가 주최하는 Summer Program 공고 전달드립니다.

Frankfurt University of Applied Sciences and the University of Art and Design in Offenbach are offering a joint summer school in 2019!

July 7 – July 27, 2019

Using the city centers of Frankfurt and Offenbach as examples, summer school students will examine and compare the usability of urban spaces by different groups. Students will study the historical origins of these spaces in both cities and explore the needs that public spaces should satisfy. During the summer school, students will analyze spatial definitions, structures, design, and usability in comparison with corresponding situations from their home countries.

The summer school is taught entirely in English and designed for international students.

What’s included?

Three weeks of academic courses, workshops and site visits, and an exciting cultural program including an excursion to Germany’s capital, Berlin. Accommodation, insurance, and transportation around Frankfurt and Offenbach are also included in the program fee.

How do students apply?

Applications for the summer school are now open! Students can download the application form on our website.

To learn more about our summer school, please visit https://architecture-urban-design-summerschool.de or send us an email at frankfurtsummeruniversities@fra-uas.de